domingo, 6 de marzo de 2011

TOCS DE CARNESTOLTES

 .
















          Com ja he mencionat en l'article anterior, enguany, excepcionalment, perquè no tinc constància que mai haja succeït algo semblant, el tridu de les quaranta hores a Jesús Sacramentat ho celebrarem amb les campanes exageradament minvades. En l'Església parroquial i lloc de l'Exposició del Santíssim no hi haurà cap volteig de campanes, només els repicaments a missa i a la Reserva i Benedicció amb el Santíssim.









          Com les campanes del convent i de l'ermita són també part de una mateixa parròquia, elles sí que anunciaran la solemnitat que celebrem, realitzant els voltejos al migdia, després del toc d'àngelus, a les 13h  els dies 6, 7 i 8 de març.

















          També comptem enguany amb una altra excepció, o gran excepció, perquè ens visita enguany, el mateix dia 8 de març, la Cruz i el icono de la Mare de Déu de la jornada mundial de la joventut que està durant estos dies recorrent la nostra diòcesi. Esta creu es un regal de Joan Pau II als jóvens i va recorrent tota a Espanya fins que presidisca la jornada mundial de la joventut amb el Papa Benet XVI el mes d'agost a Madrid.




















          Els voltejos per a este esdeveniment seran els següents:


          Dia 8 de març:


          20.00 h. Volteig campana Mare de Déu dels Dolores “menuda” convent
                        Volteig campana ermita.

          20.15 h. Volteig campana Mare de Déu dels Dolores “menuda” i campana Sant Esteve “tercera” convent.

          20.25 h. Volteig de les anteriors més San Francisco de Paula “segona” convent.
                        Volteig campana ermita.















          Després de finalitzar estos tocs es realitzarà un Viacrucis des del convent fins a l'ermita semblant al del Divendres Sant, acompanyats per la Cruz i el icono de la Mare de Déu, abans mencionats.



















.

No hay comentarios:

Publicar un comentario