jueves, 28 de julio de 2011

I DE PAS UNA ULLADETA

          

                                                                                                                                                                                                    Foto curiosa del campanar junt al hotel Bali (Benidorm)


           A més de les visites concretes per a visitar campanars o concentracions de campaners, hi ha altres que solen vindre del que podria denominar-se “de rebot”, perquè estes eixides no estan pensades concretament per a açò.





                    Parroquia San Juan Bautista (Benidorm)




           Estos “de rebot” que mencione, no són altres més que, en quant tenim algun dia de vacances, solem eixir per a canviar d'aires i en algunes ocasions quan ens agarra de camí, passem a visitar i saludar a  alguns dels sacerdots que van ser  capellans de Castalla.











                                  Parroquia El Salvador (Alacant)





           Estes persones, en la que després del seu pas per Castalla, ens va quedar una entranyable amistat, al finalitzar la visita quasi sempre acaben demanant-me: “Ja que estàs ací, perquè no els tires una ullada a les campanes per a veure si les tinc  en perfectes condicions?”.



                              Parroquia Santa Ana (Altea la Vella)





           Lògicament, si dispose del temps suficient, accedisc de bon grat, perquè a més de per l'amistat existent entre nosaltres, està la gran afició que senc tant per les campanes, els seus sons i  les seues mecàniques.










           Alguns porten parròquies amb molts més habitants que la de Castalla, i al despedir-nos, en clau d'humor, els dic: “En campanes has eixit perdent, perquè són d'una grandària aproximada a la xicoteta de Castalla, i inclús algunes inferiors”.





No hay comentarios:

Publicar un comentario