jueves, 31 de julio de 2014

SENSE PRESSES PERÒ SENSE PAUSES






             La veritat és que sí, així és, sense presses però sense pauses s'estan escometent les tasques de neteja del nostre temple parroquial. El final d'obra va ser signat per l'arquitecte dilluns passat 21 de juliol, però realment l'obra va concloure el dilluns 14 i des d'aqueix mateix dia va començar la fase de neteja de l'edifici.




             L'execució d'aquesta neteja s'està realitzant de dos maneres diferents:



1º Després de sol·licitar el rector la col·laboració dels feligresos, és una quantitat ingent de persones que està acudint des d'aqueix dia tots els dilluns i dijous, (dies que pensem que serien els més convenients per a tenir nosaltres el suficient temps per a la mobilitat i col·locació en ordre de tots els objectes) que encara que són majoritàriament dones, la veritat és que també hi ha alguns homes que estan escometent aquesta neteja de la part inferior i de tots els accessoris i objectes propis del temple.





2º D'altra banda estan els col·laboradors que des del andamiatje estan realitzant la neteja de tota la part superior, així com del baldaquí i totes les arcades de pedra blanca del presbiteri. (zones més complicades i de difícil accés)






              Com vaig explicar en l'entrada anterior estem realitzant tota la instal·lació de megafonia nova, per anar l'antiga al costat de la instal·lació elèctrica i tenir per açò algunes interferències.





                També hem pensat que seria interessant, perque podria haver-hi un gran estalvi energètic, la substitució de tots els focus incandescents pels nous de led i per açò estem ja immersos en aquesta substitució.






                 Per a concloure aquesta entrada, i com algunes persones em van afirmar que tenien interès a col·laborar, vull dir que dissabte que ve 2 d'agost estarem tot el dia realitzant aquestes tasques d'instal·lació i substitució de focus. Per açò les persones que es desemboliquen amb facilitat en aquests temes elèctrics i vulguen participar seran ben rebudes.





 En aquesta fotografia es pot apreciar clarament la diferència en el llautó del baldaquí entre la part exterior ja neta i la interior per netejar.





.

No hay comentarios:

Publicar un comentario